×

Stappenplan voor werken in loondienst.

1

Download de EASZY app.

Via de Easzy app ben jij altijd en overal direct op de hoogte van de nieuwste opdrachten! (Download de Easzy app hier voor IOS of hier voor Android).

2

Meld je aan als werknemer in loondienst.

Heb jij geen tijd voor (of geen zin in) administratie? Meld je dan gewoon aan als werknemer in loondienst. Easzy biedt je een goed uurloon en zorgt ervoor dat je binnen twee weken betaald krijgt.


3

Upload jouw profiel.

De eerste indruk is het belangrijkst! Zorg dus voor een compleet profiel met al je skills en natuurlijk een representatieve recente foto. Zorg er daarnaast voor dat jij jouw profiel up-to-date houdt.

4

Lets get started! Zoek en vind je eerste opdracht.

Check via de app direct alle opdrachten bij jou in de buurt. Ben jij die kandidaat die de opdrachtgever zoekt? Meld je dan snel aan! Binnen no time zie je of je aan de slag kunt.

5

@work.

Ben je geaccepteerd en ga je aan de slag? Dan ontvang je een uitzendovereenkomst. De overeenkomst teken je eenvoudig digitaal. Zodra je dit hebt gedaan is het belangrijk dat je alle werkinstructies goed doorneemt. Zo weet jij waar je moet zijn en wat verder allemaal van belang is voor de opdracht.

6

Uren inboeken en rate!

Het werk zit erop en je bent bijna klaar! Zet direct jouw gewerkte uren in het systeem zodat de opdrachtgever hier akkoord op kan geven. 

Alles akkoord? Raten maar! Jouw beoordeling is belangrijk! 

7

Cashen.

Binnen twee weken word je uitbetaald en ontvang je een digitale loonstrook in jouw Easzy account.

8

Check de app voor nieuwe toffe opdrachten!

EASZY app

DOWNLOAD DE APP.

Google Play Apple Appstore