×

Over Easzy.

Easzy is een uitzendplatform en is onderdeel van YOUNG Uitzenden. Easzy fungeert als verbindende factor tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Via het Easzy webportaal kunnen opdrachten worden aangemaakt door opdrachtgevers. Geïnteresseerden kunnen hier vervolgens via de app op reageren. 

Werken bij Easzy kan als zzp'er of in loondienst. Als zzp'er verdien je vanaf €17,00 per uur. In loondienst verdien je vanaf 21 jaar een bedrag van €14,41 bruto per uur. Ben je jonger? Bekijk dan snel wat je verdient via de FAQ voor werknemers in loondienst. Opdrachtgevers betalen een fee van €2,95 per uur voor het gebruik van het Easzy platform.

Alle zzp'ers en werknemers zijn in principe 18 jaar of ouder. We voeren een verificatie uit ter controle. Onze krachten zijn in te zetten in horeca, retail, logistiek, promotie en schoonmaak. Werken via Easzy betekent dat werknemers zelf kunnen beslissen waar en wanneer er gewerkt wordt. Ideaal, want de nieuwe generatie heeft keuzes graag zelf in de hand.

Onze opdrachten vragen om ervaring, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ook wordt verwacht dat een werknemer zelfstandig naar de werkplek kan komen. Om deze reden geldt er een minimumleeftijd van 18 jaar.

Wil jij aan het werk? Download dan snel de app en upload jouw profiel.
Bent u opdrachtgever? Maak dan hier eenvoudig een account aan en plaats uw eerste opdracht. 

EASZY app

DOWNLOAD NU DE APP!

Google Play Apple Appstore

Maak een gratis account aan!

DIRECT GRATIS AANMELDEN