×
EASZY app

Download easzy en start met cashen!

Google Play Apple Appstore

JE WERK IN EIGEN HAND.

Jij hebt zelf in de hand waar en wanneer je werkt!
Bij Easzy kies jij of je als zzp’er of in loondienst aan het werk wilt. Via onze app reageer je gemakkelijk op openstaande opdrachten. De opdrachtgever accepteert jouw aanmelding en jij voert het werk uit op de afgesproken tijd en locatie. Zo Easzy is het.

Je zit nergens aan vast! Heb je een weekje geen tijd? Dan doe je niets.
Vaak wordt er van je verwacht dat je zelfstandig naar de werkplek kan komen. Hiernaast vragen opdrachten vaak om ervaring, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Om deze reden geldt er dan ook een minimumleeftijd van 18 jaar. *

Het zzp tarief wordt bepaald door de opdrachtgever. Wel geldt er een minimum van 17.75 euro per uur. Ben jij geen zzp’er? Dan heb je bij Easzy ook altijd de keuze om in loondienst aan het werk te gaan. Ideaal! In loondienst hoef jij je niet druk te maken om administratie en andere verantwoordelijkheden. Ben jij 21 jaar of ouder? Dan verdien je bij Easzy €14,79 per uur inclusief vakantiegeld- en dagen.

Ben je te jong maar denk je wel aan de verwachtingen te kunnen voldoen? Neem dan gerust contact met ons op!

ontdek meer over easzy

EASZY BIEDT JE DE HELPENDE HAND!

1

Download de app

Download de app, vul je gegevens in en upload jouw zakelijke profielfoto.

2

GEGEVENSCHECK

Na het afronden van je profiel checken wij kort de ingevulde gegevens. Is alles correct ingevuld? Dan wordt je account geactiveerd en ben je ready to work! 

3

ZOEK & VIND!

Kies de opdracht uit die bij je past, meld je aan en wacht of de opdrachtgever je accepteert of afwijst. Geaccepteerd? Zorg dat je op de afgesproken tijd en plek klaar staat en je kan aan het werk!

4

CASHEN MAAR!

Opdracht afgerond? Fijn! Je kunt je werkuren direct naar de werkgever sturen. Worden ze geaccepteerd? Dan betalen we binnen twee weken uit.

WIL JE MEER WETEN, OF DIRECT DE APP DOWNLOADEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP DOWNLOAD DE EASZY APP