×

Hoe werkt het voor mij als opdrachtgever?

1

Meld u aan voor EASZY.

Adhoc versterking nodig?  Meld u gratis aan, drop direct een opdracht en bepaal zelf wie u wilt hebben voor deze opdracht. Easzy! 

2

Maak 24/7 een opdracht aan.

Binnen een aantal stappen plaatst u de opdracht op Easzy en bepaalt u naar eigen inzicht de beste werknemer voor de job! Hoe duidelijker de taakomschrijving, hoe beter de match zal zijn. Niet de juiste werknemer beschikbaar of heeft u wat extra hulp nodig? Maak van een selfservice opdracht een fullservice opdracht en laat Easzy je ondersteunen! 

3

Match de perfecte werknemer(s).

Heeft u reactie van één of meerdere kandidaten? Dan bent u aan zet! Heeft u één werknemer nodig of meerdere? U kiest zelf de beste werknemer(s) voor de opdracht! Omdat kandidaten in hun profiel aangeven over welke vaardigheden zij beschikken kiest u eenvoudig de beste kracht. Of u een zzp'er kiest of een uitzendkracht in loondienst, die keuze maakt u zelf. 

4

Nu alleen nog…

Voor de opdracht echt kan beginnen is het nodig dat er door alle partijen een model- of uitzendovereenkomst wordt getekend. Iedereen akkoord? Super, de opdracht kan van start!

5

Boek de uren en rate!

De klus is geklaard! De uren worden meteen door de werknemer aangeboden en zijn zichtbaar in uw portaal. Binnen 7 dagen dient u akkoord te hebben gegeven. 

6

EASZY stuurt elke week een gespecificeerde verzamelfactuur

en... u kunt op ieder moment een nieuwe opdracht plaatsen!

Sectoren.

Voor de volgende sectoren biedt Easzy haar platform:

  • Horeca, Catering, Events
  • Logistiek
  • Retail
  • Schoonmaak
  • Promotie