×

Stappenplan voor werken als ZZP.

1

Download de EASZY app.

Wij doen alles met de app zodat je altijd en overal direct op de hoogte bent van de nieuwste opdrachten! Easzy! (Download de Easzy app hier voor IOS of hier voor Android!).

2

Registreer je als ZZP.

Je mag jezelf zzp’er noemen zodra je in het bezit bent van een KVK-nummer en BTW-nummer (of KOR-verklaring).
Daarnaast krijg je te maken met een aantal belangrijke wettelijke bepalingen. Deze zijn hier te vinden.

3

Upload je profiel.

Je eerste indruk is het belangrijkst! Zorg dus voor een compleet profiel met al je skills en natuurlijk een representatieve recente foto. Zorg er daarnaast voor dat jij jouw profiel up-to-date houdt.

4

Lets get started! Zoek en vind je eerste opdracht.

Log in en check direct alle opdrachten bij jou in de buurt. Bij elke opdracht vind je het geldende uurtarief en mogelijk bijkomende onkostenvergoeding(en). M.b.t. het uurtarief geldt er in 2024 een minimumtarief van €18,50.

Ben jij de juiste kandidaat voor de opdracht en ben je akkoord met de voorwaarden? Meld je dan snel aan!

5

@work.

Heeft de opdrachtgever jouw aanmelding geaccepteerd? Dan ga jij aan de slag! Het is belangrijk dat je de werkinstructies goed doorneemt. Zo weet jij waar je moet zijn en wat verder allemaal van belang is voor de opdracht.

6

Uren inboeken en rate!

Zit de klus erop? Dan ben je bijna klaar! Zet direct jouw gewerkte uren in het systeem zodat de opdrachtgever hier akkoord op kan geven.


7

Cashen!

Easzy verzorgt de facturatie en afhandeling met de opdrachtgever. Binnen 14 dagen na factuurdatum ontvang jij je loon. Al jouw facturen kan je eenvoudig inzien in je account.

8

Check de app voor nieuwe toffe opdrachten!

EASZY app

DOWNLOAD DE APP.

Google Play Apple Appstore